Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Optimizacija sajtova za pretraživače

SEO optimizacija – rangirajte se visoko!

Probali ste i kvalitetno i kreativno ali ne znate kako da vaš web sajt izbije na vrh pretraživača. Mi znamo sve odgovore i tu smo da to uradimo za vas.

Kvalitetan web sajt podrazumeva kvalitetan sadržaj i jedinstven pristup u dočaravanju vaših usluga i/ili proizvoda ali to u najnovijim uslovima nije dovoljno. Potrebna je adekvatna SEO optimizacija simultano sa izradom web sajta , i to svih postova, tekstova, stranica…kao i grafičkih elemenata!

Kako se izdvojiti od konkurencije

Verujemo da je talenat kreativnog pisanja od velike važnosti prilikom kreiranja sadržaja za vaš web sajt. Ali budite sigurni da to više nije dovoljno. Kvalitetno optimizovan web sajt, po poslednjim standardima, podrazumeva tehničko znanje i baranje terminima kojima vi ne bi trebalo da se bavite. Vaše je da briljirate u sopstvenoj branši a sa nama imate tim profesionalaca koji podiže rejting vašeg sajta u samoj osnovi – od njegovog kreiranja.

On Page SEO

On page SEO je kod nas u sklopu osnovnog paketa. Ovo znači da izrada kvalitetnog web sajta nije samo njegov dizajn. Da li ste znali da svaki element vašeg web sajta je samo još jedna karika u lancu koji Google skenira kad odlučuje o kvalitetu vašeg poslovanja?

Što je on bolje optimizovan to će Google radije vaš web sajt prikazati korisnicima. Imate moderan web sajt ali kakav je njegov sadržaj?

Da li znate šta su:

· ključne reči vašeg poslovanja?

· šta je to što potencijalni klijenti kucaju kad traže ono što vi nudite?

· da li svi grafički elementi na vašem sajtu imaju alt atribute?

· da li sve vaše stranice i objave imaju odgovarajuće meta opise?

· kako su formirani vaši linkovi?

· da li imate blog sekciju ili korisne svete koje će potencijalne klijente zadržati kod vas?

…ako ne znate, mi znamo!

Off Page SEO

Off Page SEO je sve ono što nije deo vašeg sajta ali vodi ka njemu i služi da iz različitih izvora do vas dovede klijente.

U Off Page SEO spada jasno uređena Google mapa ukoliko je vaš posao određen konkretnom lokacijom. Uz to vam pružamo kompletnu digitalnu strategiju koja obuhvata kvalitetne linkove koji vode na vaš domen. Ovi linkovi služe da vaš web sajt Google rangira visoko i daje mu veći autoritet.

***StartUp solutions koristi samo white hat tehnike SEO optimizacije te vaše poslovanje ne može biti ugroženo niti stavljeno na crnu listu usled korišćenja sumnjivih tehnika podizanja ranka.

· Možemo se dogovoriti oko svakog vida digitalne strategije i oglašavanja.

· Možemo se dogovoriti i oko redovnog pisanja tekstova za vaš blog ili sekciju sa savetima. Tekstove je potrebno pisati u skladu sa copywritting pravilima, autorskim pravima, SEO pravilima i pre svega sa tačnim informacijama.

StartUp solutions radi On Page SEO i Off Page SEO za vas

U fazi izrade modernog web sajta, radimo paralelno i On Page SEO koji će omogućiti da i ono što ne vidite na vašem web sajtu aktivno, u pozadini, radi za vas. Off Page SEO je deo naše dugoročne saradnje na koju smo ponosni.

Važno je napomenuti da se SEO standardi koje Google primenjuje redovno ažuriraju te jednom urađen SEO se mora proveravati, održavati i napredovati.

Usudite se da iza vas stoji tim koji redovno prati poslednje trendove SEO optimizacije i radi optimizaciju vašeg web sajta baš onako kako vam je to neophodno.

Kontaktirajte nas da zajedno ojačamo vašu online prezentaciju!

01
Naša misija

Naši klijenti su ambasadori naše web agencije.

02
Naša vizija

Zašto odabrati agenciju StartUp Solution?

03
Fiksne ponude

Jednom data cena se u toku procesa izrade sajta ne menja

Zašto izabrati nas

StartUp Solution
Izrada i SEO sajtova

Klijentima koji nemaju osmišljen dizaj, predlažemo savremene dizajne po najvišim standardima.

Izrada sajta 100%
Osnovni SEO 100%
Napredni SEO 100%
Zadooljnih klijenata
+
Urađenih sajtova
+
Godina rada
+