Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Dobrodošli na web prezentaciju StartUp Solution web sajt Agencije

Dozvolite da vam se predstavimo i otpočnemo saradnju sa jednim zajedničkim ciljem – vašim uspehom! Vaš uspeh je i naša referenca!

Sa sedištem u Beogradu, StartUp Solution agencija iza sebe ima preko 500 projekata i veliko iskustvo u rešavanju svih problema digitalne sfere. Postoji od 2012. godine i bavi se izradom web sajtova i njihovom SEO optimizacijom. Kompletan digitalni marketing na jednom mestu.

Šta radi StartUp solution?

Mi provereno pomažemo startup preduzećima da izbiju na tržište i adekvatno se predstave svojoj potencijalnoj klijenteli. Naša specijalnost je ostvarenje profita, povećanje web saobraćaja, i celokupno podizanje svesti o vašem brendu i poslovanju. Tu smo da pronađemo tačno gde se vaši klijenti nalaze i da vas povežemo sa njima. Slušamo vaše potrebe i idealno smo rešenje za sve koji su tek počinju svoj biznis. Krećemo zajedno od nule i stižemo zajedno do cilja.

Naši rezultati govore za sebe a na vama je da nas kontaktirate kako bismo i vaše poslovanje podigli na viši nivo. Ovde možeš da linkuješ na “naši radovi”

Zaokružen pristup stvara rezultate

Na raspolaganju su vam sledeće usluge:

· Izrada web sajta (sa online prodavnicom ili bez nje)

· On page SEO

· Off page SEO

· Digitalni marketing

…ali šta znači zaokružen pristup?

Neosporivo je da svaka od navedenih usluga za vas donosi određeni rezultat i napredak, ali to u 2023. godini nije dovoljno. Svi oni koji su rešili da budu prvi i da budu najbolji moraju imati sve elemente digitalne strategije i to na takav način da oni uigrano čine jednu funkcionalnu celinu. Svi elementi su u našoj agenciji napravljeni tako da čine idealnu celinu koja se adekvatno bori sa konkurencijom.

Standardi su se podigli i danas je neophodno boriti se kroz sve kanale prodaje kako biste izašli na vrh. Zato vam nudimo sledeći pristup.

Dugogodišnje iskustvo znači da smo stvorili pristup takav da..

1. Radimo Web dizajn tako da pobedi konkurenciju i privuče klijenta

Kod nas imate najpovoljniju izradu web sajta. Web sajt služi da vas predstavlja na način koji vama odgovara. Ako nudite aktivnost, usluge ili proizvode kompanije na Internetu, uradite to sopstvenom web lokacijom. Web sajt se obično sastoji od manje ili više složenih stranica (tekstova, slika, video zapisa), i idealno opisuje način poslovanja, vas i vaše usluge i/ili proizvode. Služi da olakša pristup vašem preduzeću ili uspostavljanje kontakata. Ovaj online portfolio vašim klijentima pokazuje šta ste do sad postigli i koja vam je vizija budućnosti. Ovo je prvi korak u vašem putovanju i pravimo ga u skladu sa vašim bužetom i potrebama. Cenovnik na sajtu je informativnog karaktera a javite se da se dogovorimo.

2. Radimo On page SEO koji vas pretraživaču predstavi u dobrom svetlu

Da li ste znali da vi možete od reči do reči opisati svoje poslovanje i ono šta nudite i da vam Google jednostavno kaže da mu se taj opis ne sviđa? Ovo je mrlja koju možete teško ispraviti pa smo mi tu da kreiramo takav tekst koji će pretraživač registrovati kao pozitivan, relevantan i konkurentan. Ako se ne dopadate Google-u, do klijenata ne možete stići.

3. Radimo Off page SEO koji sa svih lokacija dovodi klijente baš do vas

I ono što radite van vašeg web sajta utiče na vas. Off page SEO je postupak kojim se rank vašeg web sajta podiže sa drugih lokacija. To kako se vi rangirate zavisi i od odabira sajtova na kojima se reklamirate, od vaše Google mape i slično. Za vas gradimo linkove koji su provereni, rade, praćeni su i vode pravo do vas.

4. Digitalni marketing

Kad god rešite da se oglašavate, imaćete jedinstvenu lokaciju koja sadrži sve podatke o vama i onome šta nudite. Video zapis, tekst, slika, statistika, katalog proizvoda, sve na jednom mestu kroz web sajt. A onda počinje prava avantura – adekvatna reklama.

Reklame kroz sve kanale oglašavanja služe da pokriju sve potencijalne klijente. Savršeno odabrano i idealno tagetirano, plasiramo reklame o vašem biznisu tačno određenim klijentima. Biramo ih na osnovu lokacije, interesovanja, obrazovanja i svih specifičnih podataka koji su dostupni. Jasno određena ciljana publika vama donosi traženi rezultat. Reklama ima određeni budžet i ne želite da se deo tog budžeta potroši

na publiku koja sa vama nema nameru da sarađuje. “Gađajte” samo one koji će se odazvati.

Uloga agencije koja kompletnu digitalnu strategiju radi istovremeno

Od ključne je važnosti da se svi spomenuti elementi kreiraju i rade kohezivno. Da li ste znali da svaka reč koju birate za vašu reklamu pravi određeni efekat i koristi vaš budžet na određeni način?

Marketinško iskustvo u kombinaciji sa neodoljivim dizajnom su dobitna kombinacija.

Dozvolite da profesionalci sa vama podele savete onih koji su u vrhu svoje branše, na način koji ste tražili a niko vam do sada nije pružio. Specijalno odabrane ključne reči kroz sve platforme i kanale prodaje rade za vas dok vi uživate u plodovima i rezlutatima.

StartUp solution proces

· Budžet je unapred određen

· Sve dogovaramo i radimo u saglasnosti sa vašim željama i potrebama

· Dobijate gotov, moderan sajt sa svim informacijama

· Imate kompletan administrativni pristup

· Mi smišljamo strategiju i predstavljamo vam je

· Postignuti rezltati su vam dostupni, transparentni i objašnjeni

· Uživate u novoj eri vašeg poslovanja!

01
Naša misija

Naši klijenti su ambasadori naše web agencije.

02
Naša vizija

Zašto odabrati agenciju StartUp Solution?

03
Fiksne ponude

Jednom data cena se u toku procesa izrade sajta ne menja

Zašto izabrati nas

StartUp Solution
Izrada i SEO sajtova

Klijentima koji nemaju osmišljen dizaj, predlažemo savremene dizajne po najvišim standardima.

Izrada sajta 100%
Osnovni SEO 100%
Napredni SEO 100%
Zadooljnih klijenata
+
Urađenih sajtova
+
Godina rada
+