Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Izrada sajta

Izrada web sajta za vaše poslovanje

Uložite u kvalitetno urađen web sajt kako bi vam se višestruko vratilo. Web sajt je projekat koji predstavlja vas, vaše poslovanje i vaše vrednosti. Birajte pažljivo i verujte proverenom timu.

Web sajt mora biti moderan, jasan, da drži pažnju i ima sve elemente koje Google voli. Uđite u novu eru poslovanja sa nama, StartUp solutions sve ideje pretvara u stvarnost.

Zašto vam je potreban web sajt?

Da li ste znali da danas ukoliko nemate sopstveni web sajt, veliki broj klijenata će produžiti pravo kod vaše konkurencije? Gradnja poverenja je proces, i potencijalni klijenti žele i vole da vide vaše prethodne projekte, da pročitaju priče o postignutom uspehu. Benefit je detaljan opis vaših usluga i/ili proizvoda, jasan način kontaktiranja kao i savet o tome kako ono što pružate može dodati vrednost.

Web sajt možete imati sa ili bez online prodaje, bilo da je on lične ili poslovne prirode.

Prednosti web sajta

Čuvena dodata vrednost. Kako vaši proizvodi i/ili usluge dodaju vrednost vašoj klijenteli, tako i vaš web sajt dodaje vrednost vašem poslovanju.

· Većina klijenata će nepostojanje web sajata detektovati kao veliki propust i zapitati se zašto nemate web sajt. Imajte na umu da svi ljudi imaju svoje obaveze, te većina klijenata ima potrebu da lista kataloge i gleda ono što nudite NAKON sopstvenog radnog vremena. Ukoliko vi u tom momentu niste dostupni, pogodite ko jeste. Vaš web sajt. On radi za vas 24/7/365.

· Pored stalne dostupnosti, web sajt vam dugoročno štedi novac jer se jednostavno dopuni, menja, održava, i uvek je tu. Svako potencijalno oglašavanje imaće sopsvenu metu i lokaciju sa svim potrebnim informacijama.

· Postojanje web sajta smanjuje sva ograničenja sa kojima ste se do sada sretali. Ukoliko imate web sajt, ono što nudite je dostupno široj publici nego do sad. Omogućavate sebi da radite online ili prodajete online. Time imate niže troškove, eliminišete lokaciju koju sigurno plaćate, a broj kljenata se prilično povećava.

· Web sajt vam uvek pruža uvid u neku verziju statistike. Ovo znači da u svakom momentu možete proveriti i uveriti se u statistiku posete vašem sajtu i tačno prepoznati ponašanje vaših klijenata. Da li viđate na sajtovima opciju preporuke nekih proizvoda koji se često kupuju uz baš taj proizvod koji vi gledate? Ovo je zahvaljujući praćenju ponašanja potrošača na vašem sajtu, a sve sa istim ciljem – povećanje vašeg profita!

Zašto vam je potreban DOBAR StartUp slutions web sajt?

Pored podrazumevanog dobrog i modernog dizajna koji vam pruža StartUp solutions, dobar web sajt je i onaj koji ima jasno formulisan sadržaj. Ovo znači da je bitno da vaš sajt ima jasnu hijerarhiju, sve neophodne informacije, da vodi na odgovarajuće sadržaje.

Pored kreativnog teksta koji je jedinstven i samo stvoren za vaš web sajt, StartUp solutions vodi računa i o svim onim elementima koje vi ne vidite a oni aktivno rade za vas.

Pružamo vam uz izradu web sajta kvalitetan:

· SEO Opimizaciju (pročitajte više na našem sajtu šta to znači za vas)

· Kompletnu digitalnu strategiju

Sve što radimo, radimo u dogovoru sa vama jer ste vi naša referenca. Delimo vaš uspeh.

01
Naša misija

Naši klijenti su ambasadori naše web agencije.

02
Naša vizija

Zašto odabrati agenciju StartUp Solution?

03
Fiksne ponude

Jednom data cena se u toku procesa izrade sajta ne menja

Zašto izabrati nas

StartUp Solution
Izrada i SEO sajtova

Klijentima koji nemaju osmišljen dizaj, predlažemo savremene dizajne po najvišim standardima.

Izrada sajta 100%
Osnovni SEO 100%
Napredni SEO 100%
Zadooljnih klijenata
+
Urađenih sajtova
+
Godina rada
+